Bereken direct uw prijs

Thuisbezorgd

Voor het kopen van graszoden hoeft u vandaag de dag niet de deur uit. Deze koopt u bij ons eenvoudig en snel online. Wij hebben allerlei verschillende soorten gras. Denk hierbij aan speel-, sier- en schaduwgras. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor het laten bezorgen of het zelf ophalen van de graszoden. Bestellen kan via de website, maar u kunt telefonisch ook een bestelling doorgeven. Per mail krijgt u een bevestiging van uw de bestelling.

Graszoden thuis laten bezorgen

De door u bestelde graszoden kunnen bij u worden thuisbezorgd. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u of iemand anders - in het geval u de zoden laat leggen - direct aan de slag nadat de graszoden zijn bezorgd. Uw bestelling wordt netjes door een professioneel transportbedrijf bezorgd. Ook ontvangt u de dag voor levering een e-mail met tracking link waarmee u uw graszoden kunt blijven volgen. U heeft dan tevens inzicht in hoe laat de graszoden bij u thuis worden bezorgd.

Graszoden ophalen

Het is ook mogelijk om de bestelde graszoden bij ons in Drouwen (Drenthe) af te halen. Als u een kleine bestelling heeft geplaatst, kunt u deze bijvoorbeeld komen ophalen. Dat scheelt transportkosten. Indien u de bestelling dezelfde dag nog wilt afhalen, dient u dit op werkdagen uiterlijk vóór 12:00 uur kenbaar te maken. Vervolgens kunt u de graszoden tussen 13:00 en 16:00 afhalen. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. Bij het ophalen van een order is alleen contact betalen mogelijk. Vergeet ook uw ordernummer niet mee te nemen. Indien u vragen heeft neem dan contact met ons op.