Bereken direct uw prijs

Soorten gras

Bij ons kunt u terecht voor een speel-, sier- en schaduwgazon. Wij gebruiken bij het kweken van de eerste twee grassoorten drie verschillende soorten graszaden: Engels Raaigras, Roodzwenk en Veldbeemd. Voor het kweken van schaduwgras wordt een combinatie van graszaden gebruikt. Wij gebruiken hiervoor de graszaden Roodzwenk, Veldbeemd en Deschampsia. Wij kunnen graszoden met en zonder bewapening leveren. Beide uitvoeringen zijn geschikt als speel- en siergazon.

Speelgazon

Als u kinderen heeft is het speelgazon de beste optie. Het maakt bijna niet uit welke activiteiten er plaatsvinden op het gazon. Of er nu veel op wordt gespeeld of wanneer u een barbecue op dit gazon houdt. Dit gazon kan tegen een stootje en is in staat om snel te herstellen.

Siergazon

Door te kiezen voor een siergazon kunt u een prachtige donkergroene mat krijgen. Ook deze grassoort is ijzersterk en hier kunnen ook zonder problemen allerlei activiteiten op worden gehouden.

Schaduwgazon

Heeft u een tuin met weinig zonlicht? Dan is schaduwgazon, ook wel bosbeemdgras genoemd, een ideale optie. Deze grassoort groeit zowel goed in de zon als in de schaduw. Schaduwgazon is sterk en op deze grassoort kunt u zonder problemen kinderen en/of uw hond laten spelen.

Kiezen voor onze graszoden heeft diverse voordelen. Ten eerste ziet het er direct al mooi uit. Als u gras inzaait kan het enige tijd duren alvorens het gras mooi groeit. U kunt bovendien gedurende geheel het jaar graszoden leggen, uitgezonderd bij zeer lage of zeer hoge temperaturen. Ook wanneer de ondergrond erg nat is, kunt u beter geen zoden aanleggen. Verder kunt u vrijwel altijd graszoden leggen.